Com ho fem

Els tallers de TEATRE LA LLAVOR  van dirigits a aquells col·lectius que pateixen més desigualtats i que normalment tenen menys veu dalt dels escenaris. Aquests col·lectius tenen menys oportunitats d’exercir els seus drets culturals: el dret a la creació artística i el dret al gaudi de l’art i la cultura. A TEATRE LA LLAVOR volem revertir aquestes circumstàncies i reivindicar la pràctica artística i creativa per a totes, amb independència dels nostres recursos i de les nostres diferències. 

Aprendre a expressar-nos sense por, en un entorn segur, lliure de prejudicis. Créixer en grup i amb el grup. Mitjançant la paraula, el gest, l’expressió corporal i el treball cooperatiu el grup assolirà tots aquests objectius, i el seu creixement personal incidirà directament en la resta d’aspectes del seu dia a dia.

image

A Teatre La Llavor creiem en l’empoderament personal i l’autoconeixement per millorar les nostres vides. I sabem que el teatre és una de les millors eines per a treballar-hi en profunditat mentre juguem, gaudim, aprenem.